Přeskočit na obsah
    Postupuj kupředu k navrhovaným výsledkům

    Jak si u firemního týmu nastavím oddělenou platební metodu?

    Správci služebních cest mohou z palubovky Airbnb pro firmy vytvářet týmy cestovatelů (například: podle oddělení, lokálních poboček) a ke každému z nich mohou přiřazovat název a platební metodu. Cestovatelé pak budou moci účtovat služební cesty rezervované přes Airbnb danému týmu.

    Přidání nebo úprava týmu

    Vytvoření nového týmu:

    1. Přejdi na svoji palubovku Airbnb pro firmy
    2. Klikni naLidé >Týmy
    3. Klikni na Vytvořit tým
    4. Přidej název týmu a zvol platební metodu
    5. Klikni na Uložit
    6. Klikni na Přidat lidi a následuj pokyny pro přidání osob do tvého nového týmu

    Název týmu bude uveden, když budou cestovatelé účtovat služební cesty firmě (např: Účtovat obchodnímu oddělení, Účtovat kanceláři pro Severní Ameriku).

    Přidání zaměstnanců do týmu:

    1. Jdi na svoji palubovku Airbnb pro firmy
    2. Klikni na Lidé >Týmy
    3. Najdi tým, který chceš upravit a klikni na Přidat lidi
    4. Osoby můžeš do týmu přidat dvěma způsoby:
      • Kliknutím naKopírovat u jedinečného zvacího odkazu, který můžeš sdílet s ostatními zaměstnanci
      • Vyhledáním osob, kteří se již přidali k účtu Airbnb pro firmy tvé společnosti

    Jakmile zaměstnanec přijme pozvánku do týmu, obdržíš upozornění. Pro zobrazení všech nevyřízených žádostí klikni na ikonu oznámení.

    Úprava platebních údajů stávajícího týmu:

    1. Přejdi na palubovku Airbnb pro firmy
    2. Klikni na Lidé >Týmy
    3. Klikni na tým, který chceš upravit
    4. Klikni na Upravit tým >Změnit platební metodu
    5. Vyber platební kartu nebo zvol Přidat kreditní kartu
    6. Přidej platební údaje a klikni na Uložit

    Nebudeš moci měnit platbu z platby kartou na měsíční vyúčtování a naopak. Pokud chceš změnit typ platby z platební karty na měsíční vyúčtování, musíš tým odstranit a vytvořit nový.

    Odstranění týmu:

    1. Přejdi na svoji palubovku Airbnb pro firmy
    2. Klikni na Lidé >Týmy
    3. Klikni na tým, který chceš odstranit
    4. Klikni na Upravit tým >Odstranit tým
    5. Pro potvrzení svého rozhodnutí klikni na Odstranit tým
    Dostalo se ti pomoci, kterou jsi potřeboval/a?
    Související články