Přeskočit na obsah
    Postupuj kupředu k navrhovaným výsledkům
    Aktualizace ohledně COVID-19
    Možnosti zrušení rezervace a vrácení peněz najdeš na stránce Pobytů po zvolení rezervace. Podmínky polehčujících okolností platí pouze pro určité rezervace. Aktuální informace poskytujeme 1. a 15. den v měsíci.

    Jak deaktivuji nebo zruším svůj účet?

    Deaktivace účtu

    Pokud chceš deaktivovat svůj účet, musíš se k němu přihlásit na osobním počítači nebo v prohlížeči (nikoliv v aplikaci Airbnb). Můžeš to udělat v sekci Správa údajů.

    Po deaktivaci účtu:

    • Všechny rezervace, které máš v současné době jako hostitel nebo host, budou automaticky zrušeny.
    • Tvůj profil bude skryt.
    • Pokud jsi hostitel, tvé nabídky ubytování budou skryty.
    • Některé informace, například tvá hodnocení, mohou být pro ostatní stále viditelné.
    • Údaje o tvém účtu si uchováme, abys mohl/a svůj účet v budoucnu znovu aktivovat.

    Pokud chceš svůj účet znovu aktivovat, budeš nás muset kontaktovat.

    Pokud jsi hostitel a chceš deaktivovat nabídku, nikoliv celý účet, jak na to, zjistíš tady.

    Smazání účtu

    Pokud chceš účet natrvalo uzavřít a smazat, můžeš to provést v sekci Správa údajů.

    Po smazání účtu:

    • Před přijetím žádosti o smazání ověříme z bezpečnostních důvodů tvoji totožnost.
    • Všechny rezervace, které máš v současné době jako hostitel nebo host, budou automaticky zrušeny.
    • Jakmile bude tvá žádost zpracována, tvé osobní údaje budou trvale smazány, s výjimkou určitých informací, které jsme ze zákona povinni nebo oprávněni uchovávat, jak je uvedeno v Zásadách ochrany osobních údajů.

    Jakmile je účet smazán, nemůžeš jej znovu aktivovat, obnovit žádná data ani získat přístup. Pokud chceš znovu používat Airbnb, musíš si založit nový účet. Pokud máš dotazy týkající se uplatnění práv týkajících se využívání dat, další informace najdeš tady.

    Související články
    Dostalo se ti pomoci, kterou jsi potřeboval/a?