Přeskočit na obsah
    Postupuj kupředu k navrhovaným výsledkům

    Co mám dělat, když si myslím, že někdo se přihlásil na můj účet?

    Pokud máš pocit, že se někdo přihlásil na tvůj účet bez tvého svolení, okamžitě si jej zkontroluj na airbnb.com/review_your_account.

    Pro kontrolu a zrušení všech změn, které byly provedeny bez tvého svolení, postupuj podle pokynů na obrazovce. Během tohoto procesu můžeš být požádán/a, abys:

    • Změnil/a heslo na Airbnb
    • Zkontroloval/a několik posledních přihlášení na účtu a ověřil/a si, že rozpoznáváš zařízení a místa, ze kterých došlo k přihlášení
    • Ujistil/a se, že tvé kontaktní údaje, profilové fotky, nabídky a výplatní metody nikdo jiný nezměnil
    • Potvrdil/a, že jsi na svém účtu provedl/a rezervace skutečně ty

    Pokud se ti zdá, že něco není v pořádku, pomůžeme ti s pochopením provedených změn a jak je můžeš vrátit zpět. Abys zabránil/a přihlášení k tvému účtu někomu jinému, přečti si naše tipy pro udržení účtu v bezpečí.

    Používáš-li stejné heslo pro svůj e-mailový účet a účet na Airbnb, můžeš také chtít změnit heslo k e-mailu.