Přeskočit na obsah
    Postupuj kupředu k navrhovaným výsledkům
    Aktualizace ohledně COVID-19
    Možnosti zrušení rezervace a vrácení peněz najdeš na stránce Pobytů, po zvolení rezervace. Podmínky polehčujících okolností platí pouze pro určité rezervace. Pokud máš datum příjezdu po 15. srpnu, vrať se sem 15. července 2020 pro aktuální informace.

    Co jsou upozornění na přihlášení?

    Upozornění na přihlášení je další z bezpečnostních funkcí, které ti pomohou ujistit se, že nikdo nepřistupuje na tvůj účet u Airbnb bez tvého vědomí.

    Když si upozornění na přihlášení povolíš, pošleme ti e-mail vždy, když dojde k přihlášení na tvůj účet. V těchto e-mailech tě budeme informovat o typu internetového prohlížeče použitého k přístupu na účet, čas přístupu a místu, ze kterého k němu podle našich informací došlo.

    Pokud používáš určité prohlížeče často, můžeš je označit jako důvěryhodné. Pokud se na účet přihlásíš z takového prohlížeče, upozorňovat tě nebudeme.

    Dostalo se ti pomoci, kterou jsi potřeboval/a?