Postupuj kupředu k navrhovaným výsledkům

    Uspání, vypnutí nebo deaktivace nabídky

    Pokud chceš přestat dostávat nové rezervace a odstranit svoji nabídku z výsledků vyhledávání, máš několik možností. Vyber si způsob správy nabídky, který ti bude vyhovovat.

    • Uspání na určitou dobu (jak dlouho jen budeš chtít!)
    • Vypnutí, dokud nebudeš připraven/a přijímat rezervace znovu
    • Deaktivace, pokud už své ubytování hostit nebudeš (všechny potvrzené rezervace musí být dokončeny)

    V případě, že nabídku uspíš nebo vypneš, pobyty hostů všech potvrzených rezervací zůstanou v platnosti.

    Uspání

    Uspání nabídky a její skrytí ve výsledcích vyhledávání po stanovenou dobu:

    1. Jdi do sekce Nabídky ubytování a vyber tu, o kterou ti jde
    2. V sekci Základní informace nabídky jdi na Stav nabídky a klikni na Upravit
    3. Klikni na Uspané a vyber počáteční a konečné datum
    4. Klikni na Uložit

    Dočasné vypnutí nabídky

    Trvalé odstranění nabídky ubytování z výsledků vyhledávání:

    1. Jdi do sekce Nabídky ubytování a vyber tu, kterou hledáš
    2. V sekci Základní informace o nabídce jdi na Stav nabídky ubytování a klikni na Upravit
    3. Klikni na Vypnuto a vyber důvod vypnutí nabídky
    4. Klikni na Vypnout

    Trvalá deaktivace

    Trvalá deaktivace nabídky:

    1. Jdi do sekce Nabídky ubytování a vyber tu, kterou hledáš
    2. V sekci Základní informace o nabídce jdi na Stav nabídky ubytování a klikni na Upravit
    3. Klikni na Deaktivovat a vyber důvod deaktivace
    4. Klikni na Deaktivovat

    Pamatuj, že deaktivace nabídky nebude mít vliv na hodnocení od hostů ani na hodnocení, která jsi jim napsal/a ty – budou se i nadále zobrazovat na veřejných profilech.

    Dostalo se ti pomoci, kterou jsi potřeboval/a?

    Související články