Přeskočit na obsah
    Postupuj kupředu k navrhovaným výsledkům
    Aktualizace ohledně COVID-19
    Možnosti zrušení rezervace a vrácení peněz najdeš na stránce Pobytů, po zvolení rezervace. Podmínky polehčujících okolností platí pouze pro určité rezervace. Pokud máš datum příjezdu po 15. srpnu, vrať se sem 15. července 2020 pro aktuální informace.

    Co je to důvěryhodný prohlížeč?

    Po zapnutí upozornění na přihlášení, můžeš označit prohlížeče, které používáš k přihlášení na Airbnb, jako důvěryhodné - pokud se na svůj účet přihlásíš přes důvěryhodný prohlížeč, nebudeme tě upozorňovat.

    Označení důvěryhodného prohlížeče:

    1. Zapni upozornění na přihlášení.
    2. Přihlas se na účet přes prohlížeč, který chceš označit jako důvěryhodný.
    3. Objeví se ti okno přidat k důvěryhodným prohlížečům? Vyber možnost důvěřovat tomuto prohlížeči.
    4. Klikni na uložit.

    Označit bys měl/a pouze prohlížeč, který používají jen uživatelé, kterým důvěřuješ.

    Dostalo se ti pomoci, kterou jsi potřeboval/a?